Wonen op een plek die bruist

De Silo is een verwijzing naar het bijzondere verleden van deze locatie. Jarenlang stond hier aan het Apeldoorns kanaal een imponerende silo naast de voormalige gasfabriek. Het ontwerp van het gebouw is een knipoog naar deze voormalige eyecatcher. En je zult al snel merken dat er op deze plek nog altijd volop nieuwe energie ontstaat.

Het sluitstuk van Havenpark

De Silo vormt het sluitstuk van Havenpark. Dit nieuwste stukje Apeldoorn haalt haar kracht uit de bijzonder diverse mix van bewoners, de aanwezigheid van groen en water, en de nabijheid van het gezellige stadscentrum. Apeldoorn is een heerlijke gezinsstad waar jong en oud elkaar ontmoeten.

Het sluitstuk van Havenpark

Ontmoeten

Ontmoeting staat ook centraal binnen De Silo. Op de meest prominente hoek van het gebouw aan het park realiseren we een gezamenlijke huiskamer. De ideale plek voor het vieren van je verjaardag, het organiseren van een buurtborrel of gewoon een gezellige avond met vrienden. Ontmoeting en verbinding: De Silo is jouw nieuwe thuis.

Ontmoeten

Apeldoorn, familiestad bij uitstek!

Apeldoorn is een heerlijke familiestad. Wandelen of picknicken in één van de vele stadsparken of een uitje naar de Apenheul of pretpark Julianatoren. En wat dacht je van een koninklijk bezoekje aan Paleis Het Loo? Ook voor een dagje shoppen zit je in Apeldoorn goed. Naast de bekende winkelketens ontdek je in de bruisende binnenstad ook volop knusse boetiekjes. Een hapje of een drankje op één van de gezellige terrassen maakt je dag helemaal compleet. Liefhebber van muziek, kunst en cultuur? In Apeldoorn kun je je oren en ogen volop de kost geven. Apeldoorn heeft een eigen poppodium, een cultuurhuis en een fantastisch theater. En dat allemaal bij jou om de hoek!

Apeldoorn, familiestad bij uitstek!
Looproute Parkeergarage

Hier komt De Silo

Heb je interesse in De Silo?

Meld je aan en blijf op de hoogte!