Het project

Wie in een groene omgeving woont, wordt aantoonbaar gelukkiger, gezonder en ouder. Vandaar dat we groen de ruimte geven in en rondom het gebouw.

Volop natuur

In het ontwerp hebben we ook aan de natuur gedacht. Zo vind je in en rondom het gebouw volop slimme oplossingen om de flora en fauna een handje te helpen. Wat dacht je van de nest- en insectenstenen in de gevel, voor o.a. vleermuizen, zwaluwen en mussen. Hierdoor creëren we midden in het park samen een bijzondere biotoop.

Volop natuur

Groen wonen: binnen én buiten

De Silo staat letterlijk met haar voeten in het park. Ook in het ontwerp vind je volop groen terug. Het plantenvak dat de topappartementen omringt, de groene wand aan de noordgevel en de plantenbakken rondom de begane grond. Daarnaast vind je in de groene long van het gebouw een groenwand met klimplanten en wordt het platte dak afgewerkt met sedumbeplanting.

Groen wonen: binnen én buiten

Buitenleven

Als kersverse bewoner geniet je volop van het buitenleven. Al op de eerste lentedag geniet jij van de zon op je eigen buitenruimte, die speciaal ontworpen is als een inpandige loggia. Zo ben je beschut tegen weer en wind en profiteer je toch van de zon. Woon je in het penthouse dan geniet je van de zon op je dakterras.

Buitenleven

Benieuwd naar de laatste drie appartementen?

Meld je dan aan!