Het project

Wie in een groene omgeving woont, wordt aantoonbaar gelukkiger, gezonder en ouder. Vandaar dat we groen de ruimte geven in en rondom het gebouw.

Volop natuur

In het ontwerp hebben we ook aan de natuur gedacht. Zo vind je in en rondom het gebouw volop slimme oplossingen om de flora en fauna een handje te helpen. Wat dacht je van de nest- en insectenstenen in de gevel, voor o.a. vleermuizen, zwaluwen en mussen. Hierdoor creëren we midden in het park samen een bijzondere biotoop.

Volop natuur

Groen wonen: binnen én buiten

De Silo staat letterlijk met haar voeten in het park. Ook in het ontwerp vind je volop groen terug. Het plantenvak dat de topappartementen omringt, de groene wand aan de noordgevel en de plantenbakken rondom de begane grond. Daarnaast vind je in de groene long van het gebouw een groenwand met klimplanten en wordt het platte dak afgewerkt met sedumbeplanting.

Groen wonen: binnen én buiten

Wonen in het groenste gebouw van Apeldoorn

  1. Vijf Groene Biotopen: Rondom en in het gebouw zijn vijf groene biotopen gecreëerd, waar de natuur zich helemaal thuis zal voelen. Van speciaal ontworpen nestkasten in de kroonlijst voor vogels tot insectenstenen rondom het maaiveld.
  2. Groene Eyecatchers: Verlies de daktuin rondom de vierde verdieping niet uit het oog. En vergeet de klimplanten in de groene long niet, die je op elke verdieping vanuit de centrale hal kunt bewonderen. Het wordt een groen spektakel!
  3. Natuurlijke Overgang: Het plantvak rondom de begane grond fungeert als de natuurlijke overgang van het park naar het groenste gebouw van Apeldoorn. De Silo staat letterlijk en figuurlijk met haar voeten in het prachtige Havenpark!

Buitenleven

Als kersverse bewoner geniet je volop van het buitenleven. Al op de eerste lentedag geniet jij van de zon op je eigen buitenruimte, die speciaal ontworpen is als een inpandige loggia. Zo ben je beschut tegen weer en wind en profiteer je toch van de zon. Woon je in het penthouse dan geniet je van de zon op je dakterras.

Buitenleven

Parkeren

Je woont tussen het station en de binnenstad, met voorzieningen binnen handbereik. En voor diegenen die een auto hebben, biedt De Silo voldoende parkeerplekken in de nabijgelegen parkeergarage Koningshaven. Je kunt een bewonersvergunning afsluiten voor een parkeerplek tegen een aantrekkelijk tarief. Heb je twee auto’s? Dan kun je ook voor de tweede auto een regulier parkeerabonnement afsluiten. En er is meer goed nieuws: de eigenaar van de garage verbetert momenteel de sociale veiligheid met een vernieuwd toegangssysteem.

Parkeren

Benieuwd naar de laatste twee appartementen?

Meld je dan aan!