20 april 2024

Binnenkijken, bieden en wonen!

Breng jij een bod uit? Het is bijna zover! De oplevering van De Silo is eind mei. Voordat we starten met opleveren willen we je nog één keer de kans geven om binnen te kijken. Noteer zaterdag 4 mei in je agenda, want dan organiseren we een open huis met een unieke primeur: breng nu je bod uit en ontvang de sleutel in Mei. Wil jij binnenkort wonen in het groenste gebouw van Apeldoorn? Het kan! Via de lift bereik je eenvoudig de bovenste verdiepingen. Met uitzicht over de stad en een heerlijk zonnig terras geniet je de hele dag van de zon! Kom op zaterdag 4 mei tussen 10.00 en 14.00 uur een kopje koffie drinken en ervaar het zelf!

Binnenkijken, bieden en wonen!

Geniet deze zomer aan de Waterkant!

Vanuit de gemeenschappelijke woonkamer loop je eenvoudig via het park naar de waterkant. Wat is er nu heerlijker dan ontspannen en genieten van het prachtige weer langs het Apeldoorns kanaal? Als bewoner van De Silo heb je het geluk om deze plek recht voor de deur te hebben. Ontdek het allemaal zelf. Je bent van harte welkom op de bouwplaats tussen 10.00 - 14.00 uur. Bekijk de onverkochte appartementen type Helios of Type Zenit op de website. Je kunt je melden bij de parkeergarage De Koningshaven. Daar staat het enthousiaste verkoopteam op je te wachten. Tip: trek stevige schoenen aan.

Geniet deze zomer aan de Waterkant!

Neem nu contact op!

P.S. Ben je dan verhinderd of wil je nu al meer informatie? Neem contact met Ten Hag Makelaars via 055-303 00 30 of apeldoorn@tenhag.nl of met Dura VermeerĀ  06-52624915 voor een afspraak op maat.