16 juni 2023

Ontdek het nieuwe aanbod!

Zie jij jezelf wonen in een groene omgeving en tóch midden in de stad? Lees dan gauw verder. Er zijn namelijk nog maar drie appartementen te koop in nieuwbouwproject De Silo, in het Havenpark in Apeldoorn. En er is nóg meer goed nieuws: de bouw is al gestart én de prijs is onlangs flink gezakt. 

Ontdek het nieuwe aanbod!

Helios & Aurora: Zonnige en lichte appartementen

Deze twee luxe driekamerappartementen vind je op de vierde verdieping van De Silo. Zowel appartement Helios als appartement Aurora hebben een loggia; een inpandig balkon op het zuiden. Dus wat het weer ook doet, vanaf hier geniet je altijd van het prachtige uitzicht op het kanaal, park én de daktuin. Aurora heeft daarnaast ook nog een fijn dakterras.De appartementen hebben een woonoppervlak van maar liefst 114 en 111 m2 en worden opgeleverd inclusief luxe sanitair. Je woont hier al vanaf € 575.000 V.O.N. (Helios) en 585.000 V.O.N. (Aurora).

Helios & Aurora: Zonnige en lichte appartementen

Zenit: ultiem gevoel van vrijheid

In dit schitterende penthouse op de vijfde en bovenste verdieping van De Silo ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Vanaf het zonnige dakterras op het zuiden heb je een mooi uitzicht en op je eigen balkon geniet je van al het groen om je heen. Ook is appartement Zenit ruim 114 m2 én inclusief sanitair. De prijs voor dit appartement is € 595.000 V.O.N.

Zenit: ultiem gevoel van vrijheid