12 maart 2024

Open huis 22 maart!

De Silo groeit en bloeit, de appartementen nemen steeds concretere vormen aan. We staan te popelen om je dit te laten zien. Noteer vrijdag 22 maart in je agenda, want dan organiseren we een open huis voor de laatste twee appartementen.  Ontdek zelf de verschillende ruimtes, bewonder het luxe sanitair en geniet van het adembenemende uitzicht. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Welk appartement zie jij als jouw toekomstige thuis?

Open huis 22 maart!

Nog 2 prachtige appartementen

De bouw vordert gestaag en dat willen we graag laten zien. Twee luxe driekamerappartementen vind je op de vierde en vijfde verdieping van De Silo staan nog te koop. Wil jij altijd kunnen buiten zitten met het inpandig balkon op het zuiden? Kies dan voor appartement Helios!  Wil je echt het ultieme gevoel van vrijheid beleven? Neem dan een kijkje bij het appartement type Zenit op de vijfde en bovenste verdieping.Niets gaat immers boven een ervaring ter plekke. Kom je vrijdag 22 maart een kijkje nemen bij De Silo? Je bent van harte welkom op de bouwplaats tussen 13.00 - 15.00 uur

Tip: trek stevige schoenen aan. 

P.S. Ben je dan verhinderd? Neem contact op met Judith Winterman van Ten Hag Makelaars via 055-303 00 30 of apeldoorn@tenhag.nl voor een afspraak op maat.