03 januari 2024

Save the date: open huis zaterdag 3 februari

Het sprankelende begin van een nieuw jaar is hier! Met vreugde delen we goed nieuws: De Silo groeit en bloeit, de appartementen nemen steeds concretere vormen aan. We staan te popelen om je dit te laten zien. Noteer zaterdag 3 februari in je agenda, want dan organiseren we een open huis met een unieke primeur: een exclusieve rondleiding door de bovenste drie appartementen.

Save the date: open huis zaterdag 3 februari

Wees welkom!

Je bent van harte welkom op de bouwplaats tussen 10.00 - 15.00 uur. Val jij voor het penthouse of is type Aurora met het fijne balkon grenzend aan de woonkeuken meer iets voor jou? Kom langs, bekijk de woningen en proef de sfeer. Je kunt je melden bij de keet. Daar staat het enthousiaste verkoopteam op je te wachten. Graag tot zaterdag 3 februari. Tip: trek stevige schoenen aan. 

Wees welkom!

Nog 3 unieke appartementen te koop!

Verhuisplannen voor aankomend voorjaar? Dat is mogelijk in De Silo. Er zijn nog drie bijzondere appartementen beschikbaar. Als je wilt ervaren hoe het is om in een appartement in De Silo te wonen, kun je een bezichtiging inplannen. De bouw is momenteel in volle gang en de oplevering staat gepland voor dit voorjaar. Op de vierde verdieping van De Silo vind je twee luxe driekamerappartementen: Helios en Aurora. Beide appartementen beschikken over een loggia, een inpandig balkon op het zuiden. Hierdoor kun je ongeacht het weer altijd genieten van het prachtige uitzicht op het kanaal, park én de daktuin. Aurora heeft bovendien een heerlijk dakterras. Voor een ultiem gevoel van vrijheid kun je een kijkje nemen in het schitterende penthouse type Zenit op de vijfde en hoogste verdieping. Deze appartementen hebben royale woonoppervlakten van respectievelijk 114 en 111 m² en worden opgeleverd inclusief luxe sanitair. Komt dat zien!

Bekijk de plattegronden en meer
Nog 3 unieke appartementen te koop!

Ben je op 3 februari helaas verhinderd? Geen probleem! Boek je eigen privé-tour op een door jouw gekozen moment. Neem contact op met Judith Winterman van Ten Hag Makelaars via 055-303 00 30 of apeldoorn@tenhag.nl voor een afspraak op maat.