30 november 2023

Wil jij wonen in het groenste gebouw van Apeldoorn?

Wonen in De Silo wordt niet alleen een feest voor jou, maar ook voor de natuur. We vertellen je er graag alles over!

Wil jij wonen in het groenste gebouw van Apeldoorn?

Update De Silo

Terwijl de feestdagen gezellig dichterbij sluipen en we ons hullen in een warme wintersfeer, hebben we goed nieuws waar je hopelijk blij van wordt. Als het aan de minister van Wonen ligt, krijg je volgend jaar aanzienlijk meer hypotheekruimte wanneer je een energiezuinige woning koopt. En andersom: hoe lager het label, hoe minder je kunt lenen. Weer een extra reden om te kiezen voor nieuwbouw. 

Wonen in De Silo wordt niet alleen een feest voor jou, maar ook voor de natuur. De bouw van De Silo vordert gestaag, met de laatste binnenwanden die deze maand op de bovenste verdiepingen worden geplaatst. De afbouw is in volle gang en tussen de steigers door onthult zich al de fraaie metselwerk gevel. Het gebouw neemt vorm aan en we kunnen niet wachten om jullie uit te nodigen voor een rondleiding. Er zijn nog 3 ruime appartementen met fantastisch uitzicht beschikbaar. 

Wonen in het groenste gebouw van Apeldoorn

  1. Vijf Groene Biotopen: Rondom en in het gebouw zijn vijf groene biotopen gecreëerd, waar de natuur zich helemaal thuis zal voelen. Van speciaal ontworpen nestkasten in de kroonlijst voor vogels tot insectenstenen rondom het maaiveld.
  2. Groene Eyecatchers: Verlies de daktuin rondom de vierde verdieping niet uit het oog. En vergeet de klimplanten in de groene long niet, die je op elke verdieping vanuit de centrale hal kunt bewonderen. Het wordt een groen spektakel!
  3. Natuurlijke Overgang: Het plantvak rondom de begane grond fungeert als de natuurlijke overgang van het park naar het groenste gebouw van Apeldoorn. De Silo staat letterlijk en figuurlijk met haar voeten in het prachtige Havenpark!

Bereikbaarheid

Je woont tussen het station en de binnenstad, met voorzieningen binnen handbereik. En voor diegenen die een auto hebben, biedt De Silo voldoende parkeerplekken in de nabijgelegen parkeergarage Koningshaven. Je kunt een bewonersvergunning afsluiten voor een parkeerplek tegen een aantrekkelijk tarief. Heb je twee auto’s? Dan kun je ook voor de tweede auto een regulier parkeerabonnement afsluiten. En er is meer goed nieuws: de eigenaar van de garage verbetert momenteel de sociale veiligheid met een vernieuwd toegangssysteem.

Bereikbaarheid

Gemeenschappelijke ruimte

Op de begane grond bevindt zich een gemeenschappelijke ruimte met prachtige terrasdeuren die uitkijken op het park. En hier komt het leuke gedeelte: als bewoners mogen jullie samen beslissen hoe deze ruimte wordt gebruikt. Een gezellige verjaardag vieren, een leeshoek, fitnessapparaten, schildersezels - de keuze is aan jullie. Eind december plannen we een brainstormsessie met toekomstige bewoners om samen ideeën te verzamelen.

Gemeenschappelijke ruimte

Bekijk de beschikbare woningen

Bekijk het actuele aanbod